Skip to main content

Bezorginformatie

Levering in Nederland

Voor leveringen binnen Nederland geldt een Next Day Delivery voor online bestellingen die voor 15.00 worden geplaatst.

Bezorging met de fiets door GroenBezorgen in 34 steden

Wij houden van de wereld, jij ook? Daarom worden bestellingen bij LLYSS  binnen Nederland in een groot aantal steden met de fiets bezorgd door GroenBezorgen. Hiermee leveren we niet alleen een bijdrage aan een beter milieu, maar zijn wij er ook zeker van dat je bestelling op werkdagen de volgende avond persoonlijk bij je thuis wordt afgeleverd!

In steden waar gebruik kan worden gemaakt van fietskoeriers worden de pakketten de volgende dag tussen 18:00 en 22:00 uur met de fiets bezorgd op het opgegeven leveringsadres. Bij zakelijke afleveradressen wordt je pakket tijdens kantooruren bezorgd.

Bezorging door GroenBezorgen is mogelijk in 34 grote steden in Nederland. Nadat je onze orderbevestiging per mail hebt ontvangen, krijg je ook een mail van de fietskoerier die jouw pakket komt bezorgen. En ontvang je een Track & Trace code waarmee je jouw pakketje tot de voordeur volgen. Happy green shopping!

Bezorging via DHL op overige bestemmingen binnen Nederland

Zit jouw plaats er niet bij? Dan wordt je pakket via DHL aangeboden en zal het de volgende dag tussen 09:00 en 18:00 uur op het opgegeven adres worden bezorgd.

Levering in België en Duitsland

Voor zendingen naar België en Duitsland (voor 15.00 geplaatst) geldt een levertijd van 2-4 werkdagen. Voor zendingen naar overige landen verwijzen we graag het levertijdenoverzicht PostNL.