FAQ

Retourneren

Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar deze is defect/beschadigd. Wat moet ik doen?

Stuur dan een mail naar info@llyssledlights.com met daarin uw contactgegevens en een korte uitleg. U mag hiervoor ook het contactformulier op de website gebruiken. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op om het probleem te verhelpen en zo nodig te zorgen voor een productuitwisseling/restitutie. Raadpleeg voor meer informatie ook ons retourbeleid.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Wij bieden een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie waarmee u zonder opgaaf van reden nog kunt afzien van de koop. Zolang u de artikelen ongebruikt en in de originele verpakking retourneert, zullen wij u ofwel de volledige kosten van uw artikelen terugbetalen, verminderd met de bezorgkosten, of ze omruilen voor een meer geschikt product. Zie onze 14 dagen retour policy.

Hebben jullie ook een LLYSS catalogus?

Nee. Alle beschikbare informatie en specificaties over LLYSS producten zijn terug te vinden op onze website. Binnenkort zal er wel een flyer te downloaden zijn waarop alle producten en onderdelen zijn terug te vinden. Deze wordt ook meegeleverd met uw bestelling.

Bent u fabrikant of leverancier?

Wij zijn voorraadhoudende leverancier en betrekken onze LLYSS ledlights al meer dan 20 jaar van dezelfde fabrikant. We waren in Europa de eerste op de markt met een oplaadbare Led candle, lang voordat dit mooie product echt voet aan de grond kreeg enkele jaren terug en in korte tijd enorm in populariteit toenam. Hierdoor zijn er helaas ook veel replica producten in omloop gekomen, maar onze terugkerende klanten zijn het bewijs dat een hoge productkwaliteit bij ons op de eerste plaats komt.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag (met uitzondering van feestdagen) van 8.00 uur tot 17.00 uur. U kunt ons het beste mailen op info@llyssledlights.com of gebruik maken van het contactformulier op onze website. We proberen uw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.