Skip to main content
FAQ

Verkoop & Service

Wat is mijn korting als doorverkoper of grootverbruiker?

De prijzen op onze website zijn stukprijzen voor eindgebruikers incl. 21% BTW. Bent u doorverkoper of grootverbruiker? Dan geldt vanzelfsprekend een passende inkoopkorting. Neem hiervoor contact met ons op via de mail of vul het contactformulier in op de website dan helpen we u graag verder.

Hoeveel garantie zit er op LLYSS ledlights?

Op LLYSS ledlights en onderdelen zit een garantieperiode van 2 jaar op basis van  factuurdatum. Klik hier voor meer informatie over LLYSS ledlights garantierichtlijnen.

Hebben jullie ook een inpakservice?

Nee die hebben we niet. Maar je ontvangt LLYSS producten in een stijlvolle doos die een lust is voor het oog en een plezier om te openen.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

U kunt bij ons betalen met Ideal of PayPal of Creditcard (m.u.v. Visa). Wilt u gebruik maken van een bankoverschrijving neem dan contact met ons op.

Berekenen jullie BTW?

Voor bestellingen binnen de Europese Unie is 21% BTW inbegrepen in de prijs. Leveringen in overige landen zijn mogelijk op aanvraag via info@llyssledlights.com

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Indien u een lopende bestelling wilt wijzigen of annuleren, dient u hiervoor contact met ons op te nemen door een mail te sturen naar info@llyssledlights.com of gebruik te maken van het contactformulier.