Skip to main content
FAQ

Verzenden

Kan ik mijn bestelling naar een ander adres verzenden als het factuuradres?

Ja. Wanneer u klaar bent met uw bestelling en naar afrekenen gaat, kunt een afleveradres naar keuze invoeren indien deze afwijkt van het factuuradres. Zorg er wel voor dat de adresgegevens correct zijn zodat de bestelling geen onnodige vertraging oploopt.

Leveren jullie ook internationaal?

Ja, we verzenden bestellingen wereldwijd. Voor prijzen en geschatte levertijden zie bezorgopties.

Wat betaal ik aan verzendkosten?

We leveren gratis binnen Nederland, België en Duitsland bij bestellingen van €60,- of meer (inclusief BTW). Voor bestellingen onder dat bedrag berekenen wij €6,95 aan verzendkosten binnen Nederland en € 9,95 voor leveringen in Duitsland en België. Voor levering in overige landen leveren we franco bij een bedrag van minimaal €150,-. Voor bedragen daaronder gelden de gangbare en bestemmingsafhankelijke transportkosten vanuit Nederland. Zie onze pagina met bezorgopties meer informatie.

Moet ik aanwezig zijn voor de bezorging van mijn LLYSS ledlights?

Er dient voor elke levering te worden getekend, wat betekent dat er altijd iemand aanwezig moet zijn op het afleveradres. Dit is standaard LLYSS beleid om er zeker van te zijn dat onze producten bij de juiste persoon worden afgeleverd en om de zending zonodig te kunnen volgen.

Wanneer wordt mijn order verzonden en afgeleverd?

Bestellingen geplaatst voor 15.00 worden nog dezelfde dag te verzonden en binnen Nederland de volgende dag afgeleverd. Voor bestellingen buiten Nederland varieert de levertijd, afhankelijk van de bestemming,  van 2 tot 9 dagen. Bestellingen geplaatst tijdens het weekend of feestdagen worden de volgende eerstvolgende werkdag verzonden. Kijk voor meer informatie bij onze bezorgopties.

Wie bezorgt mijn pakket?

Afhankelijk van de bestemming en de grootte van uw pakket, worden uw LLYSS ledlights bezorgd door PostNL, GLS of Select Courier (DPD of TNT). Kijk voor meer informatie bij onze bezorgopties.

Mijn pakket is nog niet aangekomen, wat moet ik doen?

Indien uw pakket nog niet is aangekomen op of na de verwachte leverdatum, neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)413 397714 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. We zullen de reden voor de vertraagde levering dan voor u achterhalen en erop toezien dat uw LLYSS ledlights alsnog zo snel mogelijk worden bezorgd.