Skip to main content

Herbruikbare kaars

Als horeca ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste ambiance te creëren in uw restaurant, hotel of andere horecagelegenheid. Kaarsen geven licht, warmte, sfeer en gezelligheid. Wanneer u waxinelichtjes gebruikt zijn u vast verschillende nadelen opgevallen. Denk aan brandgevaar, rookvorming, hitte, vlekken van kaarsvet, korte brandtijd en het keer op keer aanschaffen van nieuwe kaarsen. Wij begrijpen dat u daarom op zoek bent naar een herbruikbare kaars. Onze oplaadbare elektrische ledlights zijn de perfecte oplossing. Creëer dezelfde sfeer als echte kaarsen en profiteer tegelijk van veiligheid en gebruiksgemak. Ontdek meer.

Over LLYSS - OonivooKiest u voor een herbruikbare kaars?

Wanneer u voor een herbruikbare kaars kiest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende oplaadbare ledlights aan in het wit en zwart. Deze ledlights kunt u eenvoudig opladen in één van onze oplaadstations, die beschikbaar zijn in verschillende formaten. Wanneer u ook de afstandsbediening aanschaft wordt de bediening van de ledlights heel makkelijk. Met een enkele druk op de knop zet u alle ledlights in uw horecagelegenheid aan of uit. Wij raden aan om de herbruikbare kaars in een mooie houder of decorglas te plaatsen voor de perfecte sfeer. Bekijk ons assortiment om alle mogelijkheden te ontdekken.

Alle voordelen op een rijtje

Wat zijn precies de voordelen van onze herbruikbare kaars? Wij hebben alle voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Geen hitte, brandgevaar of rookvorming.
  • Nooit meer vlekken van kaarsvet.
  • De ledlights blijven altijd branden, in tegenstelling tot waxinelichtjes.
  • Makkelijk in gebruik, u zult nooit meer uw vingers branden.
  • Bespaar tijd en geld. U hoeft nooit meer nieuwe kaarsen te kopen.
  • Eenvoudig opladen van de elektrische kaarsen.
  • Warm en zacht licht wat niet te onderscheiden is van echte kaarsen.
  • Bijzonder sfeervol, veilig en efficiënt.

LLYSS ledlights

LLYSS ledlights creëren warmte en sfeer op een veilige manier. Ziet u dit ook wel zitten voor uw horeca onderneming? Stel uw eigen LLYSS ledlights set samen en bestel onze producten eenvoudig online. Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit. Bestel uw herbruikbare kaars voor 15:00 uur om ze in Nederland de volgende dag al in huis te hebben. Heeft u nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.