Skip to main content

Horeca & Hospitality

LLYSS Ledlights: de droom van elke horecaondernemer

Het heeft even geduurd, maar de elektronische candle heeft het hart van de horeca- en hospitality branche eindelijk gestolen. De beperkingen en gevaren van het vertrouwde waxinelichtje leggen het af tegen alle voordelen van de oplaadbare Led candle. 100% de kleur en sfeer van echt kaarslicht maar dan vuur- en windveilig én geen kostbare tijd meer kwijt aan het verwijderen van kaarsvet en het vervangen van die vervelende waxinelichtjes. Waarom ben jij nog niet overgestapt? Kijk hier hoe het werkt en stap ook over!

Ontworpen voor intensief dagelijks gebruik

Met eenvoud in toepassing en een brandtijd van 20 uur zijn onze professionele LLYSS Ledlights geschikt voor intensief en dagelijks gebruik in restaurants, hotels, wellness-resorts, en alle andere plekken waar gastbeleving op nummer één staat maar veiligheid en efficiëntie minstens zo belangrijk zijn. Maar ook voor gebruik thuis zijn LLYSS Ledlights een echte aanwinst. Veilig kaarsjes aansteken en zonder gevaar genieten van lang brandend kaarslicht voor jong en oud.

Geen gevaar voor omstoten, omvallen of uitgaan van kaarsen en waxinelichten

Geen roetvlekken meer op je kaarshouders, geen kaarsvlekken meer op tafelkleden en stoelen. Geen tijd meer kwijt zijn aan het vervangen van opgebrande kaarsjes als elke seconde telt. Niet meer alert hoeven zijn op omvallende kaarsen en brandgevaar. Gewoon bezig kunnen zijn met je gasten zonder omkijken te hebben naar dit soort tijdrovende zaken. Je gasten zullen er blij mee zijn.

Kies voor duurzaam en milieubewust ondernemen

EarthCheck is het eerste wereldwijde certificeringsprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor de toeristische sector. Doen wat goed is voor de planeet en het bedrijfsleven. Het vervangen van vuurkaarsen door led kaarsen maakt hier ook deel van uit. Diverse grote hotelketens voeren dit certificaat al, en steeds meer hotels hebben zich als doel gesteld het EarthCheck keurmerk te mogen dragen en werken hier hard aan. Veilig en verantwoord ondernemen blijft een belangrijke zaak voor iedere horeca- of hospitality ondernemer!

LLYSS is safe

LLYSS is smart

LLYSS is beautiful

LLYSS is flexible

LLYSS is lasting

LLYSS is light

Voor professioneel gebruik

uit of thuis

Geen rook, geen hitte, geen vlekken
Zacht en sfeervol licht, niet van echt te onderscheiden

Voor grootse ambiance, veilig van vuur en wind