Skip to main content

Onze LED kaarsen zijn oplaadbaar en sfeervol

Wanneer u een horecagelegenheid runt of evenement organiseert is de juiste sfeer ontzettend belangrijk. Hoe creëert u dat? Kaarsen zijn vaak een onmisbaar onderdeel als het om een prettige ambiance gaat. Toch brengen kaarsen veel nadelen met zich mee. Denk aan brandgevaar, rookvorming, vlekken van kaarsvet, korte brandtijd en meer. Bovendien moet u echte kaarsen steeds vervangen als ze opgebrand zijn. Daarom hebben wij de LLYSS Ledlights ontworpen. Deze LED kaarsen zijn oplaadbaar en makkelijk in gebruik. U bespaart daardoor tijd en geld. De Ledlights zijn ook nog eens niet van echt te onderscheiden. Ontdek de voordelen en bekijk ons assortiment.

Onze LED kaarsen

De LLYSS Ledlights zijn beschikbaar in het wit en zwart. Wanneer de LED kaarsen aan staan zijn ze bijna niet van echte kaarsen te onderscheiden. U zult nooit meer gevaar lopen om uw vingers te branden. Ook brandgevaar, rook en vlekken van kaarsvet zijn verleden tijd. Bovendien bespaart u tijd en geld met onze Ledlights. Ze zijn namelijk zeer makkelijk in gebruik en met een enkele druk op de knop aan of uit te zetten. Onze LED kaarsen zijn oplaadbaar waardoor u nooit meer nieuwe waxinelichtjes hoeft te kopen. Onze oplaadbare kaarsen hebben het beste van beide: u creëert de perfecte ambiance in uw horecagelegenheid, op een veilige en efficiënte manier.

Makkelijk in gebruik en oplaadbaar

Onze LED kaarsen zijn makkelijk in gebruik en bovendien oplaadbaar. Door onze handige afstandsbediening mee te bestellen profiteert u van extra gemak. Met één druk op de knop zet u alle kaarsen aan of uit. Wanneer de kaarsen leeg zijn kunt u ze eenvoudig opladen. Dit kan in een van onze handige oplaadstations. Deze zijn beschikbaar in verschillende formaten, passend bij het aantal Ledlights wat u aanschaft.

Tip: plaats de LED kaarsen in een mooie houder of decorglas voor een extra sfeervol effect.

LLYSS Ledlights

Ziet u het wel zitten om een warme sfeer te creëren in uw horeca onderneming, op een veilige manier? Omdat onze LED kaarsen oplaadbaar zijn is het ook nog eens een duurzame oplossing. Bezoek onze webshop en stel zelf uw LLYSS Ledlights set samen. Bestel de producten eenvoudig online. U kunt rekenen op een snelle levering. In Nederland geldt dat u de producten de volgende dag in huis heeft wanneer u voor 15:00 uur bestelt. Ontvangt u liever persoonlijk advies voor u een bestelling plaatst? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag snel verder.