Skip to main content

LED waxinelichtjes: de perfecte keuze voor horecazaken

LED waxinelichtjes geven dezelfde sfeer als traditionele waxinelichtjes, maar hebben meer branduren. Geen brandgevaar, geen uitwaaiende kaarsen op je terras én zijn oplaadbaar. Onmisbaar voor alle horeca, waar tenslotte alles draait om sfeer.

Oplaadbare LED waxinelichtjes zijn de ideale vervanger voor traditionele waxinelichtjes. Ze bieden je veel voordelen, zoals:

  1. Veiligheid: ze hebben geen brandbare vlammen en zijn dus veiliger dan traditionele waxinelichtjes. Geen vlekken van kaarsvet in een tafelkleed en geen klanten die zich kunnen branden aan een vlammetje. En uiteraard, geen brandgevaar!
  2. Duurzaamheid: LED waxinelichtjes branden ongeveer 20 uur. Bij een horecazaak die maximaal 10 uur per dag open is, hoeven ze dus maar één keer in de twee dagen op te laden.
  3. Gemak: je hoeft geen rekening te houden met het kopen van batterijen of geen traditionele waxinelichtjes te kopen. De oplaadbare LED waxinelichtjes kunnen aan/uitgezet worden met een afstandsbediening.
  4. Sfeer: de lichtjes geven een warm en gezellig licht, perfect voor een diner of een feest.
  5. Milieuvriendelijk: oplaadbare LED-waxinelichtjes zijn milieuvriendelijk. Ze gaan jaren mee! Geen waxinelichtjes meer die na één avond branden al weggegooid kunnen worden.

Als je op zoek bent naar een energiezuinige en veilige manier om je horecazaak veilig en sfeervol te verlichten, dan zijn LED waxinelichtjes de perfecte keuze! ben je benieuwd naar een overzicht van de producten? Die vind je hier: Producten

LED waxinelichtjes aan/uit schakelen

De LED waxinelichtjes aanzetten? Dit doe je eenvoudig door het lichtje te kantelen, of een afstandsbediening te gebruiken. De afstandsbediening is universeel. dat betekent dat de afstandsbediening werkt op alle lichtjes. Verschillende tafels met LLYSS waxinelichtjes? Geen probleem! Met de afstandsbediening loop je langs de lichtjes en klik je ze aan met één druk op de knop. Hetzelfde geldt voor uitschakelen. Kaarsje uitschakelen? Ook met één druk op de knop, schakel je de kaarsjes uit. Geen afstandsbediening? Ook uitzetten van een kaarsje, gaat eenvoudig door ze te kantelen.

LED waxinelichtjes opladen

Een LED waxinelichtje opladen gaat eenvoudig door ze in een oplaadstation te zetten. Een oplaadstation is er voor 6 of 12 waxinelichtjes. De oplaadstations koppel je aan elkaar met een bijgeleverde koppelsnoer. Voor een maximaal aantal te koppelen oplaadstations van 4 bij een 6-lader of 3 bij een 12-lader, heb je maar adapter nodig. Opladen gaat als volgt: Je zet de lichtjes in de daarvoor bestemde houdertjes. Staan ze er allemaal in? Klik dan één keer op het knopje ‘charge’. Je kaarsjes worden nu opgeladen.

Garantie

De LED waxinelichtjes zijn van een zeer sterke kwaliteit. Ze gaan lang mee en hebben een goede lichtkwaliteit (niet van echt kaarslicht te onderscheiden). Daarom bieden wij 2 jaar garantie op je gehele LLYSS set. Meer lezen over garantie en andere veelgestelde vragen? Die vind je hier: FAQ.

op deze foto zie je zwarte led waxinelichtjes