Skip to main content

Bestel ook de LLYSS afstandsbediening bij uw Ledlights

Wilt u ook de juiste sfeer creëren in uw restaurant, hotel of andere horeca gelegenheid? Kaarsen zijn dan precies wat u nodig heeft. Maar echte kaarsen brengen veel nadelen met zich mee, zoals rookvorming en een korte brandtijd. Daarom hebben wij de LLYSS Ledlights voor u ontwikkeld. Deze oplaadbare kaarsen zijn niet van echt te onderscheiden en zorgen voor dezelfde warme en gezellige ambiance. Bestel ook onze handige afstandsbediening mee om veel tijd te besparen. Ontdek hoe het werkt.

Kiest u ook voor onze LLYSS Ledlights?

Kaarsen zijn onmisbaar in de horeca. Het prachtige warme licht zorgt voor gezelligheid en de juiste sfeer. Helaas hebben echte kaarsen veel nadelen. Ze branden relatief kort en u moet ze iedere keer handmatig aansteken en vervangen. Bovendien zorgen ze voor rookvorming, brandgevaar, hitte en vlekken van kaarsvet. De oplossing? Onze LLYSS Ledlights!

Onze oplaadbare kaarsen zijn niet van echt te onderscheiden en zorgen voor dezelfde ambiance als echte kaarsen. Deze kaarsen zijn volledig veilig, u zult nooit meer uw handen branden. Daarnaast zullen onze Ledlights u veel tijd en geld besparen. De kaarsen zijn met één druk op de knop aan of uit te zetten met onze LLYSS afstandsbediening. De Ledlights blijven lang branden en u kunt ze eenvoudig opladen, nieuwe kaarsen kopen is niet nodig. Ziet u dit wel zitten? Bekijk ons volledige assortiment.

Eenvoudige bediening dankzij de afstandsbediening

In uw restaurant, hotel of andere horecagelegenheid is efficiëntie erg belangrijk. Verlies geen tijd meer aan het aansteken van alle kaarsen in de ruimte. Onze LLYSS Ledlights zijn eenvoudig te bedienen met de bijbehorende afstandsbediening. Met slechts één druk op de knop zet u alle kaarsen in uw horecagelegenheid aan of uit. Kunt u zich voorstellen hoeveel tijd u zult besparen? Dit betekent dat u tijd overhoudt voor belangrijke dingen die uw aandacht vragen. Dit zult u terugzien in de tevredenheid van uw klanten.

Persoonlijk advies

Het is onze missie om sfeer en warmte te creëren op een veilige manier. Daarom betekent onze naam LLYSS ook ‘Safe Little Light’. Dé perfecte oplossing voor iedere horeca ondernemer. Bekijk het assortiment in onze webshop en bestel uw kaarsen, oplaadstations en afstandsbediening eenvoudig online. Wanneer u voor 15:00 uur bestelt heeft u de producten de volgende dag al in huis wanneer u in Nederland woont. Voor u het weet staat uw onderneming vol met prachtige oplaadbare kaarsen en kunt u genieten van de perfecte sfeer.

Bent u op zoek naar persoonlijk advies? Wilt u meer weten over de LLYSS Ledlights, oplaadstations en afstandsbediening? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u snel verder.