Skip to main content

Oplaadstation voor uw LLYSS kaarsen kopen? Bestel eenvoudig online!

De oplaadbare kaarsen van LLYSS zorgen voor een warme en gezellige ambiance in uw horecagelegenheid. Uw klanten voelen zich direct thuis en dat ziet u terug in hun tevredenheid. Bovendien zijn de LLYSS Ledlights veel veiliger en efficiënter dan echte kaarsen. Bij onze kaarsen kunt u direct een handige afstandsbediening en mooi oplaadstation kopen. Op die manier profiteert u van alle voordelen van kaarsen, zonder de nadelen die echte kaarsjes met zich meebrengen. Klinkt dat als de perfecte oplossing voor u? Lees verder en ontdek alles over onze producten.

Oplaadbare LLYSS Ledlights: niet van echt te onderscheiden

In iedere horecagelegenheid hoort een warme en gezellige sfeer te hangen. Kaarsen zorgen vaak voor de juiste ambiance. Maar echte kaarsen brengen ook veel nadelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan brandgevaar, rookvorming en een korte brandtijd. Bovendien verliest u veel tijd en geld aan het handmatig aansteken en vervangen van alle kaarsjes. Daarom hebben wij van LLYSS de perfecte oplossing voor u ontwikkeld. Onze oplaadbare kaarsen zijn niet van echt te onderscheiden. Ze zorgen voor dezelfde gezellige sfeer als echte kaarsen, zonder de nadelen daarvan. Zet alle kaarsen gemakkelijk aan en uit met een enkele druk op de afstandsbediening. Laad de kaarsen eenvoudig op door ons handige oplaadstation te kopen.

Handig oplaadstation bij uw kaarsen kopen?

Wanneer u LLYSS kaarsen aanschaft is het vervangen van kaarsjes verleden tijd. U kunt de kaarsen eenvoudig opladen in het oplaadstation. Zowel het oplaadstation, de Ledlights als de afstandsbediening kunt u eenvoudig online kopen. Wij hebben oplaadstations beschikbaar met plaats voor 6 of 12 kaarsen. U kunt het oplaadstation eenvoudig aansluiten door de adapter in het stopcontact te steken. Het is ook mogelijk om meerdere oplaadstations aan elkaar te koppelen met een koppelsnoer. Na het opladen gaan de kaarsen lang mee. Daardoor hoeft u zich gedurende de dag geen zorgen te maken, de kaarsen branden altijd. U houdt meer tijd en aandacht over voor uw klanten!

Wij staan voor u klaar

LLYSS Ledlights zijn gemaakt om sfeer en warmte te creëren op een veilige manier. De perfecte oplossing voor iedere horeca ondernemer. Ontdek het volledige assortiment in onze webshop. U kunt de kaarsen, een oplaadstation en de afstandsbediening eenvoudig online kopen. Heeft u interesse in onze producten? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u alle tips en informatie krijgt die u nodig heeft. Daarna kunt u met onze oplaadbare kaarsen de perfecte ambiance gaan creëren in uw horecagelegenheid.