Skip to main content

LLYSS theelichtjes kunt u eenvoudig online kopen

U loopt het restaurant binnen en kijkt eens rustig rond. Meteen valt het prachtige kaarslicht op. De kaarsen geven een warme en gezellige sfeer aan de hele ruimte. Een eerste indruk is belangrijk, u voelt zich direct op uw gemak. Wilt u deze ervaring ook geven aan de bezoekers van uw horecagelegenheid? Ga dan voor de LLYSS theelichtjes. Deze oplaadbare kaarsen zijn niet van echt te onderscheiden en hebben veel verschillende voordelen. Lees waarom u onze kaarsen zou moeten kopen en ontdek hoe u een LLYSS theelichtjes set samen kunt stellen.

Breng sfeer in uw horecagelegenheid

Sfeer en warmte creëren, dat doet u natuurlijk met kaarsen! Maar echte theelichtjes brengen flink wat nadelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan rookvorming en brandgevaar. Bovendien geeft kaarsvet vlekken en hebben echte kaarsjes een korte brandtijd. Als het waait kunnen de kaarsen uit gaan. Ten slotte moet u de kaarsen steeds weggooien en vervangen als ze opgebrand zijn. Daarom hebben wij de LLYSS theelichtjes ontwikkeld. Deze oplaadbare kaarsen zijn niet van echt te onderscheiden en zorgen voor een warme en gezellige ambiance. Onze theelichtjes zullen u veel tijd en geld besparen. U hoeft de kaarsen immers niet meer te vervangen, u kunt ze eenvoudig opladen. Een sfeervolle en efficiënte oplossing!

Stel uw LLYSS theelichtjes set samen

Bent u ook enthousiast geworden over de LLYSS theelichtjes? Goed nieuws, u kunt ze eenvoudig online kopen. Ontdek hoe u een LLYSS Ledlights set kunt samenstellen:

  • Stap 1: Kies uw favoriete kleur. Onze theelichtjes zijn beschikbaar in neutraal wit of classy zwart. Bepaal hoeveel theelichtjes u nodig heeft voor uw locatie. U kunt de kaarsjes kopen in sets van 6.
  • Stap 2: Kies het juiste aantal oplaadstations, passend bij uw hoeveelheid kaarsen. De oplaadstations zijn beschikbaar met 6 of 12 oplaadpunten. De koppelbare laadstations kunnen met elkaar verbonden worden door het meegeleverde koppeldraadje.
  • Stap 3: U heeft ook nog adapters (stroomstekkers) nodig voor de laadstations. Met 1 adapter kunt u maximaal 3 12-punts laadstations of 4 6-punts laadstations koppelen.
  • Stap 4: Vergeet niet om ook onze handige afstandsbediening te kopen bij uw LLYSS theelichtjes. Daarmee zet u alle kaarsjes met één druk op de knop aan of uit.

Eenvoudig online kopen bij LLYSS

Met de LLYSS theelichtjes creëert u sfeer en warmte op een veilige manier. Al onze hoogwaardige producten kunt u eenvoudig online kopen. Wanneer u dat voor 15:00 uur doet wordt uw pakket de volgende dag al afgeleverd (in Nederland). Heeft u nog wat vragen of bent u op zoek naar persoonlijk advies? Ook dan staan wij voor u klaar. Neem gerust contact op met onze adviseurs. Wij zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van onze prachtige kaarsen!