Skip to main content

LLYSS theelichtjes: oplaadbaar, sfeervol en veilig

In iedere horecagelegenheid is het creëren van de juiste sfeer ontzettend belangrijk. Kaarsen zorgen vaak voor een gezellige en warme ambiance. Echte kaarsen brengen helaas veel nadelen met zich mee. Daarom biedt LLYSS oplaadbare theelichtjes aan. Onze kaarsen zorgen voor zacht en sfeervol licht wat niet van echt te onderscheiden is. De kaarsen branden altijd en zijn bijzonder veilig. Ontdek alle voordelen van onze LLYSS theelichtjes en lees hoe wij u verder kunnen helpen.


De juiste sfeer creëren kan op een veilige manier

Theelichtjes zorgen voor een warme en gezellige sfeer in uw horecagelegenheid. Toch brengen ze veel nadelen met zich mee, denk bijvoorbeeld aan:

  • Rookvorming en brandgevaar
  • U brandt uw vingers aan de hete kaarsjes
  • Vlekken van kaarsvet
  • Korte brandtijd
  • U moet de kaarsen steeds weggooien en vervangen
  • Kaarsen kunnen uit gaan als het bijvoorbeeld waait

Wij hebben de perfecte oplossing voor u: de LLYSS theelichtjes. Onze oplaadbare elektrische theelichtjes zijn niet van echt te onderscheiden. De LLYSS kaarsen zorgen voor dezelfde sfeer, zonder de nadelen van echte kaarsen. Onze theelichtjes zijn makkelijk in gebruik en erg veilig. Bovendien bespaart u veel tijd en geld omdat u de kaarsen niet hoeft te vervangen, u kunt ze eenvoudig opladen. De kaarsen branden altijd waardoor u aandacht kan geven aan andere belangrijke zaken in uw onderneming. De LLYSS theelichtjes zijn sfeervol en bijzonder efficiënt.

LLYSS theelichtjes voor uw horecagelegenheid

Wanneer u LLYSS theelichtjes besteld kunt u rekenen op hoge kwaliteit. Kies zwarte of witte kaarsen, passend bij de inrichting van uw horecagelegenheid. Onze oplaadstations zijn beschikbaar in verschillende formaten. Koop direct een handige afstandsbediening. Daarmee kunt u met een enkele druk op de knop alle kaarsen aan of uit zetten. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop en stel uw eigen LLYSS Ledlights set samen. Om het helemaal af te maken kunt u de theelichtjes in mooie houders of decorglazen plaatsen.

Wij helpen u graag verder

Sfeer en warmte creëren op een veilige manier, dat is de doelstelling van LLYSS. Onze theelichtjes zijn van zeer hoge kwaliteit. Bovendien staan wij graag voor u klaar met persoonlijk advies. Daarvoor mag u gerust contact opnemen met onze medewerkers. Bent u eruit? Bestel uw theelichtjes dan eenvoudig online in de webshop. Wanneer u dat voor 15:00 uur doet wordt uw pakket de volgende dag al afgeleverd (in Nederland). Dan kunt u snel profiteren van alle voordelen die onze oplaadbare kaarsen met zich meebrengen!