Skip to main content

Oplaadbare kaars kopen

Als het gaat om uw hotel, restaurant of evenement wilt u natuurlijk de juiste ambiance creëren. Licht geeft veel sfeer en warmte. Met kaarsen bereik je een prachtig effect, maar dit brengt ook wat nadelen met zich mee. Daarom hebben wij de LLYSS Ledlights ontwikkeld. Deze elektrisch oplaadbare kaarsen zijn niet van echt te onderscheiden. Zo kunt u toch een zachte en warme sfeer verkrijgen op een veilige en efficiënte manier. Ontdek alle redenen om een oplaadbare kaars te kopen.

Oplaadbare kaarsen

Echte kaarsen geven gezelligheid en sfeer, maar brengen flink wat nadelen met zich mee. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet en vertellen u waarom onze oplaadbare kaarsen de oplossing vormen.

  • Waxinelichtjes zorgen voor brandgevaar, rookvorming en hitte. Door een oplaadbare kaars te kopen kiest u voor een veiliger alternatief. U zult bovendien nooit meer uw vingers branden.
  • Door echte kaarsen ontstaan regelmatig vlekken van kaarsvet. In de hospitality industrie hoort alles tot in de puntjes verzorgd te zijn. Met elektrische kaarsen bent u verzekerd van een schone omgeving en minder schoonmaakwerk.
  • Waxinelichtjes stoppen na een tijdje met branden. U moet steeds in de gaten houden of er een nieuw kaarsje nodig is. Met een oplaadbare kaars bent u er zeker van dat ze altijd branden. Ook bespaart u een hoop geld omdat u niet steeds nieuwe kaarsjes hoeft te kopen.
  • Kortom, onze oplaadbare kaarsen kunnen u veel tijd en geld besparen. Kiest u ook voor veiligheid, efficiëntie en sfeer?

Ons assortiment

In ons assortiment vindt u stuk voor stuk producten van zeer hoge kwaliteit. Wanneer u een oplaadbare kaars wil kopen kunt u kiezen voor zwart of wit. Vervolgens kunt u een formaat oplaadstation kiezen dat past bij uw set kaarsen. Het is ook mogelijk om een afstandsbediening te kopen. Met deze afstandsbediening zet u met een enkele druk op de knop alle LLYSS Ledlights in uw horecagelegenheid aan of uit. Maak de sfeer helemaal af door de oplaadbare kaarsen in een mooie houder of decorglas te plaatsen. Maak uw keuze uit ons assortiment en stel uw eigen LYSS set samen. Bekijk onze handige video als u wat hulp kunt gebruiken bij het samenstellen van uw persoonlijke set.

Oplaadbare kaars kopen bij LLYSS

Bij LLYSS creëren wij sfeer en warmte op een veilige manier. Precies wat u zoekt als horeca ondernemer. U kunt uw oplaadbare kaars eenvoudig online kopen via onze webshop. Wanneer u dat voor 15:00 uur doet heeft u de producten in Nederland de volgende dag al in huis. Ontvangt u liever persoonlijk advies? Wij staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op zodat wij u snel verder kunnen helpen. Wij kijken uit naar uw bericht.