Skip to main content

Oplaadbare kaars

Gezellige kaarsen, als het om uw horecagelegenheid gaat kunnen die niet missen. Toch kleven er wat nadelen aan kaarsen of waxinelichtjes. U moet ze een voor een met de hand aansteken en een windvlaag kan ervoor zorgen dat alles opnieuw moet. Daarnaast zijn er nog andere nadelen zoals brandgevaar, rookvorming, vlekken van kaarsvet, korte brandtijd en meer. Dat moet beter kunnen toch? Daarom hebben wij de LLYSS Ledlights ontwikkeld. Onze oplaadbare kaars zorgt voor dezelfde sfeer dankzij het warme licht. Niet van echt te onderscheiden. Ontdek hoe u de perfecte ambiance kan creëren in uw horecagelegenheid en of een oplaadbare kaars iets voor uw bedrijf is.

De juiste ambiance betekent alles

In uw restaurant, hotel of andere horecagelegenheid moet natuurlijk de perfecte sfeer gecreëerd worden. Warm en gezellig kaarslicht geeft een fijne ambiance in de ruimte. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze oplaadbare kaars niet van echt te onderscheiden is. Je kunt ze eenvoudig aan en uit zetten met een afstandsbediening. Met een enkele druk op de knop staan alle kaarsen aan. U houd meteen tijd over voor andere belangrijke zaken die uw aandacht vragen. De kaarsen blijven lang branden en hebben niet de nadelen van echte kaarsen. Bovendien kunt u de kaarsen simpelweg opladen. Het bespaart een hoop geld als u niet steeds nieuwe kaarsen of waxinelichtjes hoeft te kopen. Kortom, een veilige en efficiënte manier om de perfecte ambiance te creëren.

Is een oplaadbare kaars wat voor u?

Ziet u het ook wel zitten om van alle voordelen van een oplaadbare kaars te profiteren? Ons assortiment is ruim en al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit. Bekijk ons assortiment en stel zelf uw eigen LLYSS Ledlights set samen. Ga bijvoorbeeld voor oplaadbare kaarsen in zwart of wit. De oplaadstations zijn verkrijgbaar in meerdere formaten. Door de afstandsbediening aan te schaffen bent u zeker van een makkelijke bediening. U hoeft nooit meer alle kaarsjes af te gaan om ze aan te zetten. Voor iedereen is er een passend pakket LLYSS Ledlights samen te stellen. Mooie decorglazen of houders maken het geheel helemaal af.

LLYSS Ledlights

De naam LLYSS is met zorg gekozen en betekent ‘Safe Little Light’. LLYSS is afgeleid van het Noorse Lys, oftewel ‘licht’. Sfeer en warmte creëren op een veilige manier is ons doel. Wij staan voor u als horeca ondernemer klaar. Bestel uw oplaadbare kaars(en) eenvoudig online in de webshop. U kunt rekenen op een snelle levering wanneer u de producten voor 15:00 uur besteld. Wilt u persoonlijk advies ontvangen over uw LLYSS Ledlights set? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder zodat u snel kunt genieten van de perfecte ambiance in uw horecagelegenheid.