Skip to main content

Oplaadbare kaarsen

Bent u eigenaar van een hotel of restaurant? Organiseert u een evenement? In al deze gevallen is het belangrijk om de juiste ambiance te creëren. Licht geeft sfeer en warmte. Toch zitten er aan waxinelichtjes flink wat nadelen. Daarom biedt LLYSS oplaadbare kaarsen aan voor de hospitality industrie. Onze kaarsen zorgen voor zacht en sfeervol licht waardoor het niet te onderscheiden is van echte kaarsen. Kaarsen die altijd branden, ook bij wind. Veilig, zonder rook en vlekken van kaarsvet. Ontdek alle voordelen van onze oplaadbare kaarsen.

Creëer sfeer en veiligheid tegelijk

Waxinelichtjes zorgen voor sfeer en gezelligheid. Toch hebben ze veel nadelen. Denk maar aan het brandgevaar en de rookvorming. Ook worden ze erg heet en kunnen er vlekken van kaarsvet ontstaan. Bovendien stoppen ze na een tijdje met branden. Dat moet beter kunnen toch? Onze oplaadbare elektrische kaarsen zijn de oplossing. Zorg voor dezelfde ambiance, maar zonder de nadelen van echte kaarsen. De sfeervolle LLYSS ledlights zijn makkelijk in gebruik, u zult nooit meer uw vingers branden. Het bespaart u ook veel tijd en geld. U hoeft immers nooit meer nieuwe kaarsen te kopen want u kunt de ledlights simpelweg opladen. De ledlights branden bovendien altijd zodat u er niet meer naar om hoeft te kijken. Veilig, efficiënt en bijzonder sfeervol.

Onze oplaadbare kaarsen

Als het gaat om onze producten staat hoge kwaliteit voorop. Daar kunt u op rekenen. In ons assortiment hebben wij oplaadbare kaarsen in zwart en wit. De oplaadstations zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Daarnaast kunt u ook de afstandsbediening aanschaffen. Daarmee zet u met één druk op de knop alle ledlights in uw horecagelegenheid aan of uit. Bekijk ons assortiment en stel uw eigen LLYSS ledlights set samen. Voor iedere ondernemer is er een passend pakket samen te stellen. Plaats de oplaadbare kaarsen vervolgens in mooie houders of decorglazen voor het ultieme effect.

Kiest u ook voor LLYSS?

De naam LLYSS is afgeleid van het Noorse Lys, wat ‘licht’ betekent. LLYSS staat voor ‘Safe Little Light’. Wij creëren sfeer en warmte op een veilige manier. Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij staan klaar voor u als horeca ondernemer. Bestel uw oplaadbare kaarsen eenvoudig online via onze website. Doet u dat voor 15:00 uur, dan wordt de bestelling binnen Nederland de volgende dag al afgeleverd. Heeft u nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en snel verder.