Skip to main content

Oplaadbare led kaarsen

Als horeca ondernemer weet u als geen ander dat kaarsen veel nadelen hebben. Het kan veel werk, tijd en ongemak met zich mee brengen. Maar daar valt niet aan te ontkomen als u een fijne en gezellige sfeer in uw horecagelegenheid wilt. Toch? Wij hebben een verrassing voor u. De oplossing zijn onze oplaadbare led kaarsen. Ze zijn niet van echt te onderscheiden en creëren dezelfde fijne ambiance als echte kaarsen. Daarnaast heeft u geen last meer van de nadelen van echte kaarsen. Onze producten zullen u tijd en geld besparen. Benieuwd geworden hoe dat precies werkt? Lees dan snel verder.

De voor- en nadelen van kaarsen

Kaarsen geven een speciale sfeer in uw horecagelegenheid. Het zachte en warme licht zorgt voor een gezellige sfeer. Uw klanten voelen zich direct op hun gemak bij deze fijne ambiance. Toch hebben echte kaarsen veel nadelen, bijvoorbeeld:

  • Hitte en brandgevaar.
  • Rookvorming.
  • Bij wind gaan ze snel uit.
  • Vlekken van kaarsvet.
  • Korte brandtijd.
  • Kaarsen moet u vaak vervangen.

Veel ondernemers blijven toch kaarsen gebruiken omdat de juiste sfeer erg belangrijk blijft. Wij hebben een oplossing bedacht waarbij u het beste van beide krijgt. De warme en gezellige ambiance, zonder de nadelen van echte kaarsen. Maak kennis met onze oplaadbare led kaarsen.

Oplaadbare led kaarsen: het beste van allebei

Met onze oplaadbare led kaarsen kunt u dezelfde ambiance creëren als met echte kaarsen. Tegelijk heeft u geen last van de nadelen van echte kaarsen. Onze ledlights zijn veilig en efficiënt. Nooit meer last van hitte, rook, vlekken of een korte brandtijd. Onze producten kunnen u veel tijd en geld besparen. De oplaadbare led kaarsen hoeft u immers nooit weg te gooien, u kunt ze simpelweg opladen. Dit scheelt de regelmatige aanschaf van nieuwe kaarsen. Met onze afstandsbediening zet u in één keer alle kaarsen in uw horecagelegenheid aan of uit. Dit scheelt veel tijd.

Bestel eenvoudig in de webshop

Bent u net als ons overtuigd van oplaadbare led kaarsen? Stel eenvoudig uw eigen LLYSS Ledlights set samen in de webshop. Kies uw kaarsen en oplaadstations in wit of zwart. Vergeet niet om de afstandsbediening mee te bestellen voor extra gebruiksgemak. Om het af te maken kunt u decorglazen of mooie houders toevoegen. U kunt bij LLYSS rekenen op een snelle levering. Voor persoonlijk advies mag u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers kijken uit naar uw bericht en denken graag met u mee.