Skip to main content

LLYSS afstandsbediening kopen

Kiest u ook voor veiligheid, efficiëntie en sfeer in uw horeca gelegenheid? Onze elektrisch oplaadbare kaarsen zijn niet van echt te onderscheiden en bieden veel voordelen ten opzichte van echte waxinelichtjes. U creëert met onze LLYSS Ledlights eenvoudig de zachte, warme en gezellige ambiance waar u naar op zoek bent. Bovendien kunt u er een handige afstandsbediening bij kopen waarmee u alle kaarsen in één keer aan of uit zet. Lees meer over onze innovatieve producten.

Onze oplaadbare kaarsen

Als horeca ondernemer kent u de nadelen van waxinelichtjes wel. Denk aan brandgevaar, rookvorming, hitte en vlekken van kaarsvet. Bovendien branden echte kaarsjes relatief kort. Met onze elektrisch oplaadbare kaarsen heeft u hier geen last meer van. De LLYSS Ledlights zijn veilig en blijven lang branden, waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. U kunt ze eenvoudig opladen en hoeft niet steeds nieuwe waxinelichtjes aan te schaffen. Onze kaarsen besparen u daarom veel tijd en geld. Bovendien geven onze oplaadbare kaarsen dezelfde zachte, warme en gezellige sfeer als echte kaarsen. Klinkt dit als dé oplossing voor uw hotel, restaurant of evenement? Bekijk ons assortiment en bestel de kaarsen eenvoudig online. U kunt kiezen voor zwarte of witte kaarsjes, passend bij uw decorglazen. Vervolgens kunt u de oplaadstations kiezen.

LLYSS afstandsbediening kopen

Naast onze LLYSS Ledlights en de bijbehorende oplaadstations is het ook mogelijk om de handige afstandsbediening te kopen. Met de afstandsbediening zet u met één druk op de knop alle kaarsen in uw horecagelegenheid aan of uit. U begrijpt wel dat dit ontzettend veel tijd bespaart. Tijd die u normaal kwijt was aan het aansteken of uitblazen van alle waxinelichtjes. Stel uw persoonlijke LLYSS Ledlights set samen met bijbehorende oplaadstations en afstandsbediening. Hulp nodig? Bekijk onze handige video over het samenstellen van uw eigen set.

Wij staan voor u klaar

LLYSS staat voor ‘Safe Little Light’, en dat is precies wat wij willen aanbieden. Sfeer en warmte creëren op een veilige manier. Wat ons betreft is dit een perfecte oplossing voor iedere horeca ondernemer. U kunt uw oplaadbare kaarsen, oplaadstations en afstandsbediening eenvoudig online kopen in de webshop. Bestel voor 15:00 uur om uw producten de volgende dag al te ontvangen in Nederland. Dan kunt u snel gaan genieten van onze kaarsen van hoge kwaliteit. Heeft u nog wat vragen of bent u op zoek naar persoonlijk advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar en helpen u snel verder.