Skip to main content
Over LLYSS - Oonivoo

De naam LLYSS

LLYSS (spreek uit “ “Lis” ) betekent ‘Safe Little Light’ en is afgeleid van het Noorse woord Lys , wat “Licht” betekent. Naast de functionele aanduiding staat licht natuurlijk ook symbool voor sfeer, warmte en veiligheid. En dat is LLYSS.

Ons product

LLYSS ledlights zijn een sfeervol en veilig alternatief op het onpraktische en brandgevaarlijke waxinelichtje. Ze besparen elke horecaondernemer veel tijd en geld omdat ze oplaadbaar zijn, vriendelijk in gebruik en een lange levensduur hebben. Daarnaast zijn ze eindeloos te combineren met vele soorten kaars- en decorhouders voor grootse sfeereffecten. Zonder je vingers te branden en zonder kans op vlekken, hitte- of rookvorming. Kortom, een prachtproduct voor de gastvrijheidsindustrie waar alles draait om ambiance, maar veiligheid en efficiëntie voorop staan.

Kwaliteit

De populariteit van het elektronische theelichtje heeft in korte tijd een enorme vlucht genomen. 10 jaar geleden kwamen wij in Europa als eerste op de markt met de oplaadbare Led Candle en zijn we ons product blijven door ontwikkelen op prestatie, efficiëntie en gebruiksgemak. Kwaliteit is en blijft voor ons op de eerste plaats staan, waarvan onze terugkerende klanten het bewijs zijn.

Voor professioneel gebruik

uit of thuis

Geen rook, geen hitte, geen vlekken

LLYSS is safe

LLYSS is smart

LLYSS is beautiful

LLYSS is flexible

LLYSS is lasting

LLYSS is light

Zacht en sfeervol licht, niet van echt te onderscheiden

Voor grootse ambiance, veilig van vuur en wind