Skip to main content

LLYSS Ledlights voor uw horecagelegenheid

U kent het wel.. u brandt uw handen voor de zoveelste keer aan hete kaarsjes. U moet regelmatig vlekken van kaarsvet wegpoetsen. Dan hebben we het nog niet eens over de rookvorming en het brandgevaar van kaarsen. Ook moet u de kaarsen steeds weggooien en vervangen door nieuwe exemplaren als ze opgebrand zijn. Dit kost veel tijd en geld. Maar wat als we u vertellen dat wij de oplossing gevonden hebben? Dankzij de LLYSS Ledlights kunt u dezelfde sfeer en warmte creëren als echte kaarsen, op een veilige en efficiënte manier. Ontdek hoe het werkt.

Wat zijn LLYSS Ledlights?

Onze LLYSS Ledlights zijn oplaadbare kaarsen van hoge kwaliteit. Het warme licht is niet van echte kaarsen te onderscheiden. De Ledlights zorgen voor een warme en gezellige ambiance, zonder de gevaren van echte kaarsen. Bovendien zullen onze producten u veel tijd en geld besparen. Het weggooien en vervangen van kaarsjes is immers verleden tijd met onze Ledlights. U kunt ze eenvoudig opladen en weer gebruiken. De LLYSS Ledlights bieden een sfeervolle een efficiënte oplossing.

Eenvoudig online bestellen

Wanneer u ook enthousiast geworden bent over onze LLYSS Ledlights wordt het tijd om uw eigen set samen te stellen. Kies voor neutraal witte of classy zwarte kaarsjes. Onze Ledlights zijn verkrijgbaar in sets van 6. Vervolgens kunt u een oplaadstation kiezen met 6 of 12 oplaadpunten. De laadstations kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Bestel ook zeker een handige afstandsbediening mee. Daarmee kunt u met een enkele druk op de knop alle Ledlights aan of uit zetten.

Neem contact met ons op

Is het samenstellen van uw eigen LLYSS Ledlights set gelukt? Bestel dan eenvoudig online. Wanneer u voor 15:00 uur besteld heeft u de producten de volgende dag in huis (in Nederland). Wilt u liever eerst wat vragen stellen? Bent u op zoek naar persoonlijk advies? Onze adviseurs staan graag voor u klaar. Neem gerust contact op. Wij zorgen er graag voor dat u verder geholpen wordt.