Skip to main content

Laad uw elektrische kaarsen eenvoudig op in het LLYSS oplaadstation

Bent u ook van mening dat kaarsen onmisbaar zijn in iedere horeca gelegenheid? Kaarsen zorgen voor de juiste warme en gezellige sfeer. Klanten voelen zich direct thuis in uw restaurant, hotel of andere gelegenheid. Toch hebben echte kaarsen veel nadelen, zoals brandgevaar en een korte brandtijd. Wij hebben de perfecte oplossing: oplaadbare kaarsen. Onze Ledlights zorgen voor dezelfde ambiance als echte kaarsen en zijn zeer veilig. Bovendien zijn ze eenvoudig op te laden in het LLYSS oplaadstation. Nieuwsgierig geworden? Ontdek alle voordelen.

Over LLYSS

LLYSS betekent ‘Safe Little Light’ en dat beschrijft onze missie perfect. Wij willen sfeer en warmte creëren op een veilige manier. Kaarsen zijn prachtig, maar brengen veel nadelen met zich mee. Daarom hebben wij onze oplaadbare kaarsen ontwikkeld, de perfecte oplossing voor iedere horeca ondernemer. Lees meer over ons assortiment oplaadbare kaarsen, oplaadstation en afstandsbediening. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan wij graag voor u klaar met persoonlijk advies.

Onze oplaadbare kaarsen

Onze oplaadbare Ledlights zorgen voor dezelfde warme en gezellige sfeer als echte kaarsen. Echte kaarsen hebben veel nadelen zoals een korte brandtijd, rookvorming en brandgevaar. Bovendien bent u veel tijd en geld kwijt aan het handmatig aansteken en vervangen van alle kaarsen. Onze oplaadbare kaarsen zijn niet van echt te onderscheiden. U creëert op een veilige en efficiënte manier dezelfde sfeer als echte kaarsen. Bovendien zet u alle kaarsen met een enkele druk op de afstandsbediening aan of uit. Kaarsen vervangen is niet nodig, u kunt ze eenvoudig opladen in ons oplaadstation.

LLYSS oplaadstation

De LLYSS kaarsen hebben een lange brandtijd. Daardoor hoeft u zich gedurende de dag geen zorgen te maken over de Ledlights. Dit zorgt ervoor dat u aandacht kan geven aan belangrijke dingen die zich voordoen. Dit zult u zeker terugzien in de tevredenheid van uw klanten. Wanneer de LLYSS kaarsen opgeladen moeten worden zet u ze eenvoudig in het oplaadstation. Een oplaadstation heeft plaats voor 6 of 12 Ledlights. U sluit het oplaadstation eenvoudig aan door de adapter in het stopcontact te steken. Wanneer u een LLYSS oplaadstation bestelt krijgt u er ook een koppelsnoer bij waarmee u een aantal oplaadstations met elkaar kunt koppelen. Na het opladen kunnen uw kaarsen weer lang mee gaan!

Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in onze oplaadbare kaarsen met oplaadstation en afstandsbediening? Wij voorzien u graag van uitgebreid persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op om al uw vragen te stellen. De medewerkers van LLYSS staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u snel verder geholpen wordt.